Terugblik op 2017

Shantykoor Odd Swallows

Terugblik op 2017

In 2017 hebben we vele mooie optredens mogen verzorgen bij diverse gelegenheden. Zo hebben we opgetreden op Fredeshiem, hebben we de sluiting van de rotonde in Joure mogen opluisteren met een optreden en hebben we deelgenomen aan een vlootshow geweest in Bolsward tijdens de elfstedentocht voor de fiets.

Ook hebben we er weer een nieuw lid bij gekregen, zodat ons koor nu in totaal 40 leden telt.

Voor 2018 staan er al een paar nieuwe optredens gepland, waaronder het Zeekorenfestival in Steenwijk op 6 januari en een aantal in Zorgcentra. Zodra er meer optreden bekend zijn voegen wij die toe aan de website. Wij hopen u ook in het nieuwe jaar te mogen verwelkomen bij één van onze optredens. Mocht u ons willen boeken in 2018, dan kunt u ons altijd een bericht sturen naar info@oddswallows.nl

Plaats een reactie