Terugblik op 2019

Shantykoor Odd Swallows

Terugblik op 2019

In 2019 hebben we onze vleugels kunnen uitslaan naar een ander Shantykorenfestival n.l. een Shantykorenfestival in Emmen, waar we ook andere koren konden beluisteren. Een mooie uitwisseling van liederen en ideeën. Ook mochten we optreden in Fredeshiem, waar we zongen voor mensen die wel wat meer aandacht  mogen krijgen in hun leven. Zo hebben we ook een optreden verzorgd tijdens de strûntocht in Oranjewoud en waren we te horen in de laatste advendsweek in zowel Tjongregerschans als ook in de Orchideeënhoeve. Tijdens ons jaarlijks uitje hebben we een paar liederen gezongen in het Ir. D.F. Woudagemaal. Al met al hebben we in 2019 11 optredens verzorgt.

Er zijn in het afgelopen jaar ons twee leden ontvallen door overlijden en ook zijn er een paar leden die gestopt zijn. In 2019 hebben een nieuwe accordeonist erbij gekregen zodat de muzikale ondersteuning weer op niveau is. Ook hebben we er gelukkig weer drie nieuwe leden bij gekregen, zodat ons koor nu in totaal 38 leden telt.

Voor 2020 staan er al een paar nieuwe optredens gepland, waaronder het shantykorenfestival in Emmen. ook in 2020 willen we aandacht besteden aan ons 25 jarig bestaan. Zodra er meer optreden bekend zijn voegen wij die toe aan de website. Wij hopen u ook in het nieuwe jaar te mogen verwelkomen bij één van onze optredens. Mocht u ons willen boeken in 20208, dan kunt u  ons altijd een bericht sturen naar info@oddswallows.nl

Plaats een reactie